dissabte, 29 de març del 2014

Un conte mai contat: MIAMI A L'HORA DEL PATI

 Els alumnes de cinquè hem fet un treball d'emprenedoria:
Un conte mai contat.

Aquí teniu el treball del grup 6: Joan C., Carlota S., Martaq J., Sergi O. i Gabriella R.MIAMI A L'HORA DEL PATI


Miami és una ciutat molt bonica. Les seves costes estan banyades per un mar blau i hi ha molta gent aficionada de l'equip de bàsquet MIAMI HEAT. És una ciutat amb molts gratacels, alts i de vidre, i centres comercials. Sempre hi podem veure turisme perquè és un lloc que sempre hi fa bon temps.
La Paula i en Chris viuen a Miami i van a una escola molt gran. La Paula és una nena alta, atractiva, amb els cabells, llisos i llargs, i sempre porta trenes. És una mica delicada però és molt simpàtica i, ràpidament, fa lligams amb la gent. És una mica mandrosa però li encanta el voleibol.
En Chris és un nen bastant baixet, té els cabells castanys, i és molt moreno. No és gaire simpàtic, tot i que és bastant estudiós. Sovint es baralla amb la gent, però juga molt bé a futbol.

La Paula i en Chris comencen a jugar a fet i amagar. En Chris para. Ella es vol amagar als lavabos del seu curs, però pel trajecte es troba a una persona que l'odia. És la directora Núria. Tot i que és guapa i té el caràcter bastant dolent. Li diu:
      - Què fas per aquí?
      - Aaaaaaaah!

La Núria comença a caminar, i se'n va.
Després de trobar-se la Núria pel passadís, es troba a la Gabriella, una nena morena que sempre va amb una trena al darrere.
      -Puc jugar? -li ha preguntat la Gabriella a la Paula.
      -Ara no! -li contesta la Paula.
Té la intenció de jugar amb els nens de tots els cursos. Després troba a la professora de medi. Tenen la mateixa conversa que amb la Núria, però aquesta vegada ho diu més seriosament.
S'acomiada com pot de la professora de medi i continua el seu camí. Per fi veu un lavabo i entra. Un cop a dins se li tanca la porta. Resulta que s'ha encallat el baldó i, a més, ha entrat als lavabos dels nens de batxillerat.
Al cap d'una estona la Paula sent els passos d'en Chris i comença a cridar el seu nom com una boja:
-Chris, Chris, salva'm, porto dues hores aquí dintre i m'he tornat una mica tonta. Em sents?
- Sí, et sento. On ets?
En Chris la sent al passadís, entra al lavabo dels nens de batxillerat, troba a la Paula, l'agafa pel coll i li fa un petó a la galta. Després li diu gràcies.


Al sortir del lavabo tornen al pati on hi troben a dos aficionats dels MIAMI HEAT.
Quan acaben d'esmorzar es troben a la Gabriella.
Quan la Paula i en Chris han acabat el joc, la Gabriella els torna a preguntar:
      -Puc jugar? 
I la Paula comenta:
      - Ara acaba de sonar la sirena hem pujar a la classe. Demà, si vols Ok?
      -D'acord, però m’ho prometeu?
      -Sí!

Al final han entrat tots a classe. Demà serà un dia sense tantes aventures, però seguirà essent divertit amagar-se a l’hora del pati de Miami.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada